Reviews

Bent u benieuwd naar de ervaringen van luisteraars, dan kunt u hier hun beoordeling over mijn voorstellingen lezen.

Heeft u van mijn voorstelling genoten? Misschien wilt u deze ervaring delen door zelf een review in te vullen.

Klik dan op: Create your own review.
Uw naam is wel op de site te zien, uw e-mailadres niet

Belangrijk: Klik het hokje voor “Check this box to confirm you are human” aan.
Klik daarna op Submit. Binnen een paar dagen wordt uw review verwerkt.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by Nanda van Bronkhorst on Brenda Vertelt
Mijn verjaardagsfeest

Op 8 juli 2017 vierde ik mijn 70ste verjaardag met 50 volwassenen en 7 kinderen. Omdat ik zin had in een heel ontspannen feest met mogelijkheid tot wat beweging en toch naar een verbindend element zocht, nodigde ik Brenda uit om die middag wat verhalen te vertellen. De eerste twee verhalen werden in de zaal verteld. Later op de middag nam zij ons mee in de Natuurtuin van het Goffertpark om ons daar op vier verschillende plekken met een kort verhaal te verrassen. Bijna alle gasten wilden graag meelopen en hoewel de groep groot was kon ieder, zittend of staand , alles goed horen en zien. Natuurlijk werkte de keuze van de feestlocatie (Croy De Goffertboerderij) en het prachtige weer mee aan het grote succes. Zelf was ik heel blij verrast dat de keuze van de verhalen zo goed aansloot bij mijn familie- en vriendengroep en dat zoveel verschillende gasten, jong en oud zo geboeid hebben geluisterd. Knap ingeschat na het voorbereidende gesprek en super gedaan Brenda ! Bedankt !

by Ellen on Brenda Vertelt
Verhalen in school

Brenda kwam op school vertellen voor de groepen 3 en 4. Ze had een leuk verhaal bedacht over een meisje dat verhuisd is en nog geen nieuwe vrienden heeft gemaakt. Er kwamen fabels in voor. We wilden graag het thema "Verhalen die mensen vertellen, mythen, legendes en fabels" afsluiten met een echte verhalen vertelster. Brenda heeft hier goed op geanticipeerd met haar raamvertelling. Aan het eind zong ze nog een liedje en mochten de kinderen meedoen. Heel erg leuk!!

by Julia on Brenda Vertelt
Duivelsberg

Beste Brenda,

"Alles wordt anders, alles wordt anders, zo gaat het leven iedere keer."

We hebben het liedje nog steeds in ons hoofd.

Wat kan je mooi vertellen.

En eigenlijk waren er twee verhalen.

Die van de horzel en van Stan en de draak.

Heb je nog steeds last van de steek?

We hopen van niet...

Beste Julia,
Dank je voor de mooie review.
Mijn gevecht met de horzel, die mij maar bleef aanvallen tijdens het verhaal, leek wel een beetje op een gevecht met een draak.Gelukkig kwam Johannes na de voorstelling al snel met wat azaron en was het leed al gauw vergeten en heb ik verder kunnen genieten en vertellen op het geweldige Duivelsberg Vertelfestival.
Brenda.

by Stephan on Brenda Vertelt
Duivelsberg Vertelfestival

Een pracht verhaal op een mooie Vaderdag in een schitterende omgeving vertelt Brenda vol overgave en passie een drakenverhaal alsof je zelf ook in die tijd leeft. Jong en "oud" hangt aan haar lippen.

Dank je wel.

by Edith on Brenda Vertelt
Brenda, een rasverteller

Een grappig, ontroerend of spannend verhaal.. het maakt niet uit.
Brenda weet de juiste toon te pakken en het verhaal zeer levendig te vertellen en uit te beelden waardoor je erin meegenomen wordt. Altijd boeiend zodat je aan haar lippen hangt om maar niets te missen. Een geboren verteller voor kinderen en volwassenen!

by Josefschool on Brenda Vertelt
Wereld vertel dag

Brenda,

Jij was vandaag op de Josefschool in Overloon. Het is vandaag namelijk Wereld vertel dag! Als jij vertelt dan belééf je het verhaal. Je wordt er als het ware ingezogen. De kinderen hebben genoten!!!! Bedankt hiervoor!!!

Groetjes,
Groep 5-6 B

by Nanda van Bronkhorst on Brenda Vertelt
De Bruid van Lindorm

Op Wereldverteldag op 19 maart 2017 genoten van dit spannende sprookje voor volwassenen en oudere kinderen. Zo vol beweging verteld dat je helemaal in het verhaal wordt meegezogen. Je ziet elke scene voor je.

by Serene on Brenda Vertelt
De Lindorm tijdens Wereldverteldag

Brenda kan fantastisch vertellen en neemt je helemaal mee in haar verhaal. Ze vertelde over oude tijden met draken, koningen en kastelen en ondanks dat ik geen 12 meer ben zat ik toch op het puntje van mijn stoel gekluisterd en wilde geen woord van haar missen. Ook vind ik haar erg grappig. Ik heb ondervonden dat verhalen vertellen niet alleen voor kinderen is, want wat is nou een volwassene? Een groot kind met meer levenservaring!

by Nettie Lentjes on Brenda Vertelt
Stan Bolivan

Beste Brenda,
Ik zag de huilende vrouw en de kindertjes in de bomen en al het naaiwerk wat ze moesten verrichten en ga zo maar door.
Erg knap dat je zo'n onrealistisch verhaal zo beeldend voor de toeschouwer neer kunt zetten, bedankt voor vanmiddag, Nettie Lentjes

by Huub Fest on Brenda Vertelt
genietend en ontroerend

Hallo Brenda,Al vele malen heb ik je mogen horen en zien vertellen. Prachtige, leuke, maar ook ontroerende verhalen. Als jij vertelt dan belééf je het verhaal. Je wordt er als het ware ingezogen. Soms heb ik tranen gelaten voorál hoe jij het verhaal laat spreken. Telkens weer een fantastische belevenis. Ik heb je zien vertellen in de Kruittoren, tijdens fibromyalgie-lotgenotengroep in Nijmegen, Bij de genezende boom in Malden, ja, waar eigenlijk niet. Brenda ga dóór met het vertellen en het laten zien van jouw mooie verhalen. Het is telkens weer genieten. En...de volgende keer kom ik zéker weer luisteren en genieten.Heel veel groeten van Huub Fest